[Grupa moderska] Propozycje

Awatar użytkownika
Lorenzo

[Grupa moderska] Propozycje

Postautor: Lorenzo » 24 kwie 2016, 22:09

(Temat do późniejszego przeniesienia do wyodrębnionego działu, jeśli współpraca dojdzie do skutku)

W tym temacie będziemy dyskutować nad wyborem tematów na mody.

Na początek najlepiej by było zacząć z czymś krótkim, na próbę. Idealnie by było zrobić do wyścigu Le Mans paczkę WEC, ale raczej nie będzie to możliwe i ze względu na czas, i jej rozmiary - poza tym, niech każdy sam skończy co zaczął.

Ostatnio na blogu predentracecars pojawiła się prezentacja fajnego DLC do RaceRoom Racing Experience - 3 auta z - Audi 90 Quattro, Nissan 300 ZX i Ford Mustang. Myślałem, że można je zrobić na pierwszy raz, nie powinno to być trudne. Spoko auta, trochę różnią się między sobą jeśli chodzi o fizykę i można spróbować jakoś odwzorować te różnice. Do zrobienia jest też dodatkowo trochę różnych malowań, 3 dźwięki silnika, więc taka nie za duża robota na parę dni dla jakichś 3 osób.

Inne pomysły mile widziane.

Awatar użytkownika
Gzehoo
Grupa robocza GRPL

Re: [Grupa moderska] Propozycje

Postautor: Gzehoo » 24 kwie 2016, 22:16

Ja myślałem trochę o historycznej paczce 24h Le Mans z 1995r., z ostatniej edycji wygranej przez samochód GT (McLaren F1 GTR).
GG 964305

"Jedni są mistrzami jednego okrążenia, inni mistrzami 20 okrążeń".

Wróć do „Samochody”