![Obrazek](https://dl.dropboxusercontent.com/u/267797943/Generally/GT%20Legends/GT%20Legends%20logo.png)
Po tym, gdy Lorenzo z Marcinho uświadomili mi, że jestem totalnym idiotą i nie pomyślałem, że CE 1.0 posiada takie coś jak import autek, przyszła pora na wydanie pierwszej części serii klasycznych samochodów sportowych i prototypów z wyścigów 24h. Auta pochodzą głównie z lat 65'-75' jednak w paczce znajdują się też starsze auta, takie jak Mercedes 300 SL, czy Volkswagen Beetle. Pierwsza część zawiera 46, z 92 pojazdów, mam ich zrobionych kilka więcej, ale na razie tylko te 46 jest gotowych na pokazanie światu.
![Sarkazm ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- Sartalas GT Legends.zip
- (29.34 KiB) Pobrany 193 razy
Niestety, ale limit mi na to nie pozwala i nie mogę wrzucić paczki razem z dźwiękami, więc możecie ją pobrać klikając .
Dla tej serii stworzyłem również podział na klasy, nazwy są wymyślone, ale podział nie jest przypadkowy i bezcelowy. Pojazdy zostały podzielone na 5 klas, na podstawie współczynnika mocy do masy. Wykorzystałem też to do tego, aby stworzyć dla Was coś na wzór mistrzostw każdych klas i przydzieliłem dla nich trasy, z którymi powinny sobie najlepiej poradzić, oto cała tabela ze specyfikacją aut i mistrzostwami klas.
Info:
możecie zobaczyć tabelkę w innym porządku.
Nie bójcie się też o to, że będziecie musieli sami szukać tych tras, możecie je pobrać .
Liczę na liczne komentarze i życzę miłej jazdy.
Uwagi:
-Mustang został stworzony w oparciu o ten z paczki Lorenzo, za co nie wiem czy przepraszać, czy dziękować.
![Duże szczęście, bardzo dobry humor :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)