Silesia Ring

Awatar użytkownika
Gzehoo
Grupa robocza GRPL

Silesia Ring

Postautor: Gzehoo » 21 lis 2016, 21:19

SILESIA RING

Jeszcze do niedawna wydawałoby się że Tor Poznań będzie jedynym obiektem nadającym się do profesjonalnych wyścigów.
A tymczasem w Kamieniu Śląskim zdecydowano się przerobić lotnisko na nowy tor, który ochrzczono ładnie brzmiącą nazwą Silesia Ring.

Paczka zawiera 7 możliwych wariantów toru. Nie wiem jak oryginalnie będą się nazywać, więc zastosowałem oznaczenia B C D E F G dla alternatywnych nitek toru.

Ponieważ tor oficjalnie nie jest jeszcze dokończony (ma to nastąpić w połowie 2017r.), w przyszłości planuję większy update. Póki co zależało mi na tym torze ze względu na GTT i MPST.

Miłego testowania ;)
Załączniki
Silesia Ring v1.1.zip
(155.5 KiB) Pobrany 196 razy
Silesia Ring.png
Ostatnio zmieniony 14 sty 2017, 13:05 przez Gzehoo, łącznie zmieniany 2 razy.
GG 964305

"Jedni są mistrzami jednego okrążenia, inni mistrzami 20 okrążeń".

Wojtek

Re: Silesia Ring

Postautor: Wojtek » 24 lis 2016, 17:12

Może i nie ma tam nic w rwl, ale ditheringiem mogłeś się pobawić :D Może jacyś ludzie, parkingi z samochodami... Ja (i pewnie nie tylko) często tak robiłem przy rwl, bo generalnie ta robota nie polega wiernym kopiowaniu.

Staraj się też lepiej wyprofilować linie, bo ujmują dużo wyglądowi.
No i te pity i paddock... Mogłeś się tam popisać bo trochę się tam dzieje (patrząc na zdj. satelitarne), a ty powstawiałeś parę drzew... wygląda to jakbyś o tym zapomniał :D

Awatar użytkownika
Gzehoo
Grupa robocza GRPL

Re: Silesia Ring

Postautor: Gzehoo » 13 gru 2016, 14:39

Aktualizacja toru w pierwszym poście.

Warianty A B C D E zawierają kibiców dodanych przez Marcina w MPST.
GG 964305

"Jedni są mistrzami jednego okrążenia, inni mistrzami 20 okrążeń".

Wróć do „Tory”